Dadaş Eğitim Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu
DADAŞ MAH. NEBİ KÜME EVLERİ NO 1 HAZRO / DİYARBAKIR

VİZYON

Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

MİSYON

Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak,Millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :tam öğretim

tam öğretim

DİYARBAKIR MERKEZDEN VE HAZRO MERKEZDEN OKULA SERVİSİMİZ VARDIR.

İL MERKEZİNE 80km İLÇE MERKEZİNE 6km UZAKLIKTA

DADAŞ KÖYÜ HAZRO/DİYARBAKIR